Konkurs za nove administratore Fejsbuk stranice Mehmed Meša SelimovićOtvoren je konkurs za izbor adminsitratora stranice posvećene Meši Selimoviću.

Stranica Mehmed Meša Selimović postoji već više od godinu i po dana, i trudimo se da sadržajem koji vam nudimo osvežimo vaše sećanje na Mešina dela koja ste pročitali, da vas upoznamo i zainteresujemo za ona koja niste čitali, ali i više od toga - da vas upoznamo sa širim sferama umetnosti, prvenstveno slikarstvom i umetničkom fotografijom. Cilj našeg rada i zalaganja je promovišemo dela Meše Selimovića, ali i umetnost u celini. Da bi rad na tome bio što kvalitetniji, potrebni su nam dodatni saradnici u cilju pružanja što bogatijeg i raznovrsnijeg sadržaja.

Posao administratora je vrlo odgovoran jer ono što objavljujemo utiče na mnogo ljudi, te je važno da svaka objava bude precizno i brižljivo odabrana i pripremljena. Zbog toga očekujemo da se prijave veoma motivisani kandidati, koji su temeljni i misle da bi mogli doprineti širenju Mešinih misli. Kao što već znate, administratori ovakvih stranica nisu plaćeni za posao koji obavljaju, te je važno da ste spremni da radite volonterski zarad kulture i kulturnih vrednosti.

Ukoliko ste ljubitelj Mešinih dela i stalno prelistavate Mešine knjige i citate, a pritom imate određenu količinu slobodnog vremena koje biste posvetili deljenju Mešinih misli - prijavite se. Kandidate ćemo birati na osnovu motivacije i kompetentnosti koju pokažu u prijavi.NAČIN PRIJAVLJIVANJA
Prijava se sastoji iz dva obavezna koraka:

1. Popuniti formular koji se nalazi ispod ovog teksta.
                                                               (Alternativno, formular možete pronaći na sledećoj adresi:  formular online)

2. inboks naše stranice pošaljite poruku kojom ćete nas obavestiti da ste uspešno poslali prijavu.
                                              (Ovo je obaveznan korak kako bismo znali da nam je svaka prijava stigla.)Rok za slanje prijava je 24. oktobar 2012.
Najbolje kandidate ćemo kontaktirati nakon završetka ciklusa prijavljivanja.FORMULAR ZA PRIJAVU

Nakon što popunite sva polja, kliknite na dugme Submit/Pošalji kako biste nam poslali svoju prijavu.
* neophodno je popuniti sva polja označena zvezdicom